Možemo li očistiti vodu kuhanjem?

 

 

Uobičajeno je mišljenje da je prokuhana voda bolja, čišća i sigurnija. Čuli ste o tome? E, pa opet slijedi razočaranje. Visoka temperatura uništava bakterije i viruse koji žive u vodi i smanjuje sadržaj nečistoća s niskom točkom ključanja. Da bi se postigao potpuni učinak, voda treba ključati najmanje 40 minuta. Međutim, smanjenje obujma tekućine dovodi do povećanja koncentracije nečistoća s visokom točkom ključanja i toksina. Zaključak je taj da prokuhana voda nije bolja od obične vode iz slavine. Zamrzavanje vode uopće nema nikakvog utjecaja na sadržaj nečistoća u njoj. Kako da očistimo vodu brzo i efikasno u trenutku kada to trebamo? Odgovor je jasan – korištenjem filtera za pročišćavanje vode aquaphor!

Nakon što počnete koristiti filter, osjetit ćete odmah razliku u okusu i mirisu vode, isto kao i značajno smanjenje kamenca. Vaš imunološki sustav postat će jači, primjetno manje ćete bolovati i imati više energije tijekom dana.

ČESTA PITANJA

GALERIJA SLIKA

Filter od keramike, gradska voda, kuća, kućanstvo sa 6 osoba Filter od keramike, gradska voda, stan, kućanstvo sa 2 osobe
Pročišćavanje vode za piće
Pročišćavanje vode za piće

U ponudi imamo različite vrste filtera i uložaka koji služe za pročišćavanje vode za piće. Filtrirana voda dobra je za vaše zdravlje.

Pročišćivanje bunarske vode
Pročišćivanje bunarske vode

Uređaji namijenjeni kućanstvima sa vlastitim izvorom vode poput bunara, kod kojih se javlja problem visoke koncentracije mangana ili željeza.

Omekšavanje vode
Omekšavanje vode

Omekšava- njem vode učinit ćete vašu kožu mekšom, tuširanje ugodnijim i neutralizirate taloženje kamenca u kućanskim aparatima.

Zdravo tuširanje
Zdravo tuširanje

Filteri za tuš uklanjaju štetne kemikalije iz vode. Klor uzrokuje zdravstvene probleme, a prilikom tuširanja udišemo klor i druge kemikalije.

Pročišćavanje vode za cijelo kućanstvo
Pročišćavanje vode za cijelo kućanstvo

Uređaji koji se koriste za pročišćavanja: kompletne vode, pitke vode, za zaštitu instalacija, bojlera, perilica rublja i suđa...

PROIZVOD DANA
Uređaj za pročišćavanje vode Aquaphor Modern
Uređaj za pročišćavanje vode Aquaphor Modern
Cijena:698,00 KN
Akcija:349,00 KN
Jeste li znali?
  • Kapacitet pročišćavanja 4000 litara - do 9 mjeseci korištenja
  • Prekidač za uključivanje i isključivanje filtracije bez uklanjanja filtera
  • Velika brzina filtracije zahvaljujući sustavu pročišćavanja od 2 filtera
  • Prema rezultatima neovisnih ispitivanja filter Aquaphor Modern priznan je najboljim među sličnim modelima drugih proizvođača