Od čega se sastoji aquaphor filter?

 

 

SASTOJCI AQUAPHOR FILTERA:

Tradicionalno u filtrima za pročišćavanje vode koristi se aktivni ugljen. Filtar Aquaphor nije iznimka: koristimo visoko kvalitetni aktivni ugljen proizveden od ljuske kokosa. Osim ugljena u filtrima se koriste ionski izmjenjivači – tvari, koje omogućuju zadržavanje iona teških metala u zamjenu za ione natrija ili vodika. Oni imaju oblik okruglih granula, napravljenih od polimernih materijala. Upravo ulogu ionskog izmjenjivača preuzeo je na sebe akvalen. Za razliku od uobičajenog izmjenjivača akvalen ima vlaknastu strukturu, što uvelike povećava mogućnosti filtara na njegovoj bazi.

  1. Filtri s akvalenom brže apsorbiraju nečistoće zbog povećanja kontaktne površine s vodom.
  2. Akvalen učinkovito hvata i drži teške metale. Broj aktivnih ionsko-izmjenjivačkih skupina u akvalenu (a upravo oni zadržavaju teške metale) je deset puta veći od uobičajenog ionskog izmjenjivača (u istoj težini).
  3. Filtri s akvalenom znatno su bolji od drugih u borbi protiv bakterija. Zahvaljujući gore opisanim svojstvima i strukturi akvalen može na originalan način fiksirati srebro u filtru u njegovom najaktivnijem ionskom obliku.
  4. Kod korištenja akvalena zajedno s granuliranim sorbentima (upijajućim materijalima) nastaje iznimno korisni sinergijski učinak (to jest dobivena smjesa ima svojstva koja izvorne komponente nisu imale).

ČESTA PITANJA

GALERIJA SLIKA

Filter od keramike, gradska voda, kuća, kućanstvo sa 6 osoba Filter od keramike, gradska voda, stan, kućanstvo sa 2 osobe
Pročišćavanje vode za piće
Pročišćavanje vode za piće

U ponudi imamo različite vrste filtera i uložaka koji služe za pročišćavanje vode za piće. Filtrirana voda dobra je za vaše zdravlje.

Pročišćivanje bunarske vode
Pročišćivanje bunarske vode

Uređaji namijenjeni kućanstvima sa vlastitim izvorom vode poput bunara, kod kojih se javlja problem visoke koncentracije mangana ili željeza.

Omekšavanje vode
Omekšavanje vode

Omekšava- njem vode učinit ćete vašu kožu mekšom, tuširanje ugodnijim i neutralizirate taloženje kamenca u kućanskim aparatima.

Zdravo tuširanje
Zdravo tuširanje

Filteri za tuš uklanjaju štetne kemikalije iz vode. Klor uzrokuje zdravstvene probleme, a prilikom tuširanja udišemo klor i druge kemikalije.

Pročišćavanje vode za cijelo kućanstvo
Pročišćavanje vode za cijelo kućanstvo

Uređaji koji se koriste za pročišćavanja: kompletne vode, pitke vode, za zaštitu instalacija, bojlera, perilica rublja i suđa...

PROIZVOD DANA
Vrč za pročišćavanje vode Aquaphor Onyx
Vrč za pročišćavanje vode Aquaphor Onyx
Cijena:296,00 KN
Akcija:158,00 KN
Jeste li znali?