Kompleksno pročišćavanje vode u objektu

 

 

Kompleksno pročišćavanje vode u objektu (stanu, kući) namijenjeno je onima koji se ne žele zadovoljiti polovičnim rješenjima.

Zaštita Vašeg doma od onečišćene vode počinje u trenutku kada voda ulazi u objekt kroz glavni ulaz hladne vode. Ovisno o tome kakve probleme nosi voda, potrebno je odabrati odgovarajući model filtera ili kombinaciju nekoliko modela.

Najosnovniji filter koji svaka kuća ili stan trebaju imati je mehanički filter, koji će ukloniti iz vode sve netopljive nečistoće kao što su pijesak, glina, hrđa, mulj i druge čestice koje se mogu nalaziti u vodi. Filteri za prethodnu filtraciju štite od začepljenja i kvarova kućanske uređaje, instalacije i sanitarije te produžuju njihov vijek trajanja. Isto tako mehanički filter osigurava jednostavniji i dugoročniji rad bilo kojeg filtera koji se nalazi iza njega.

Mehanički filteri mogu biti različitih veličina i funkcionalnosti, ovisno o veličini objekta i stupnju onečišćenja vode.

Veličina objekta* Kućište Vrsta uloška za mehaničko pročišćavanje vode
do 35 m2 DP 7“ Uložak od PP niti FA 7 SX 5my, 25my Uložak od topljenog PP CPP 7 SX 1my, 5my Uložak perivi RL 7 SX 50my
do 90 m2 DP 10“

Uložak od PP niti FA 10 SX 5my, 25my

Uložak od topljenog PP CPP 10 SX 1my, 5my

Uložak perivi RL 10 SX 50my

do 150 m2 BB 10“

Uložak od PP niti FA 10 BIG SX 5my

Zamjenski uložak za filter Big Blue 10“

 
više od 150 m2 BB 20“

Uložak od PP niti FA 20 BIG SX 5my

Zamjenski uložak za filter Big Blue 20“

 

*Preporuka je okvirna, značajke mogu varirati ovisno o kvaliteti ulazne vode.

U Hrvatskoj voda je uglavnom umjereno do jako tvrda. Svoj dom možete zaštititi od kamenca na sljedeći način:

  • WaterBoss 700
  • Kućište filtera DP 10“ + Uložak od polifosfata HA 10 SX

Aquaphor ima jedinstveno rješenje za pročišćavanje vode u cijelom objektu, a to je obitelj VIKING filtera. Viking kućišta se odlikuju elegantnim dizajnom, a izrađena su od nehrđajućeg čelika. Viking se montira na ulaz hladne vode (i tople po potrebi) u kuću ili stan te osigurava čistu vodu za sve potrebe domaćinstva. Viking je jedini filter koji će očistiti kompletnu vodu, ne samo od hrđe i pijeska, već i od aktivnog klora, organskih spojeva i teških metala.

  • Aquaphor Viking + B520-13
  • Aquaphor Viking Midi + B515-13
  • Aquaphor Viking Mini + B505-13

ČESTA PITANJA

GALERIJA SLIKA

Filter od keramike, gradska voda, kuća, kućanstvo sa 6 osoba Filter od keramike, gradska voda, stan, kućanstvo sa 2 osobe
Pročišćavanje vode za piće
Pročišćavanje vode za piće

U ponudi imamo različite vrste filtera i uložaka koji služe za pročišćavanje vode za piće. Filtrirana voda dobra je za vaše zdravlje.

Pročišćivanje bunarske vode
Pročišćivanje bunarske vode

Uređaji namijenjeni kućanstvima sa vlastitim izvorom vode poput bunara, kod kojih se javlja problem visoke koncentracije mangana ili željeza.

Omekšavanje vode
Omekšavanje vode

Omekšava- njem vode učinit ćete vašu kožu mekšom, tuširanje ugodnijim i neutralizirate taloženje kamenca u kućanskim aparatima.

Zdravo tuširanje
Zdravo tuširanje

Filteri za tuš uklanjaju štetne kemikalije iz vode. Klor uzrokuje zdravstvene probleme, a prilikom tuširanja udišemo klor i druge kemikalije.

Pročišćavanje vode za cijelo kućanstvo
Pročišćavanje vode za cijelo kućanstvo

Uređaji koji se koriste za pročišćavanja: kompletne vode, pitke vode, za zaštitu instalacija, bojlera, perilica rublja i suđa...

PROIZVOD DANA
Vrč za pročišćavanje vode Aquaphor Onyx
Vrč za pročišćavanje vode Aquaphor Onyx
Cijena:296,00 KN
Akcija:158,00 KN
Jeste li znali?