Uvjeti prodaje

UVJETI PRODAJE
Ovi uvjeti korištenja definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je Nadema d.o.o., a Kupac robe je posjetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Putem web shopa Kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja. Cijene su s PDV-om. Valuta je hrvatska kuna (kn).

NARUČIVANJE
Roba se naručuje elektronskim obrascem i telefonskim putem. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.
Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu te ga bolje pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na košaricu i on će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša vam je košarica vidljiva i dostupna te možete mirno nastaviti pregledavati naš izlog. Po završetku shoppinga, vratite se na košaricu i odaberite završi narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu.
Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučiti će one koje može.

PLAĆANJE
Plaćanje je moguće izvršiti na sljedeće načine:

1. Plaćanje kreditnim karticama
American Express, Visa, MasterCard i Maestro

Za sigurnost plaćanja i Vaših podataka brine se T-Com Payway, usluga online autorizacije kreditnih kartica T-Com-a. Plaćanje i autorizacija kreditnim karticama odvija se online u stvarnom vremenu. Posebnim sigurnosnim protokolima sustava zaštićeni su svi podaci svih sudionika u procesu kupnje preko interneta.
Više pročitajte na: www.hrvatskitelekom.hr/poslovni/ict/poslovna-rjesenja/web-shop

      Visa  Discover  Diners  Diners na rate

2. Internet bankarstvo
Uplatom (internet bankarstvom ili uplatnicom) - napravite narudžbu webshopom po kojoj vršite uplatu virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom ili zatražite ponudu telefonski / e-mailom, po primitku uplate isporučujemo robu.

3. Pouzećem
Kupac plaća gotovinom prilikom dostave robe kurirskom službom (Overseas Express).
U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

  Uvjeti poslovanja - Sve