Kakva je kompanija Aquaphor?

 

 

Aquaphor je jedan od vodećih proizvođača filtera za pročišćavanje pitke vode u svijetu, a ima tvornice u Rusiji, SAD-u i Estoniji. Dugogodišnje iskustvo i pažnja prema specifičnim problemima pročišćavanja vode u različitim uvjetima isto kao i znanstveni potencijal zaposlenika omogućili su našoj kompaniji da zauzme mjesto tehnološkog lidera na tržištu pročišćavanja vode u domaćinstvu.

  • Više od 1000 zaposlenika brine za razvoj (vlastiti!), proizvodnju i realizaciju ideje u konačnom proizvodu.
  • AQUAPHOR ima 50-tak patenata u različitim zemljama, uključujući SAD, Njemačku, Veliku Britaniju i Rusiju.
  • Danas nudimo naše proizvode za milijune obitelji u više od 20 zemalja.

Svi naši proizvodi razvijeni su u skladu s različitim zahtjevima za pročišćavanje vode što im omogućuje da budu najučinkovitiji na tržištu u čišćenju vodovodne vode bilo gdje u svijetu!

Vrhunska kvaliteta Aquaphorovih proizvoda se postiže kontinuiranim poboljšanjem već postojećih proizvoda i stvaranjem novih. Veliku pažnju posvećujemo razvoju naprednih tehnologija za pročišćavanje vode i metodama njihove primjene i implementacije. U izradi naših filtara koristimo samo najbolje materijale, a kvalitetu proizvoda pratimo u svim fazama njegovog nastanka.

Brinemo o tome da naši kupci uvijek dobiju proizvode vrhunske kvalitete. Moto kompanije je sigurnost potrošača, a naše opredjeljenje potvrđuju i certifikati o sukladnosti s najvišim međunarodnim standardima kvalitete od vodećih nezavisnih organizacija.

ČESTA PITANJA

GALERIJA SLIKA

Filter od keramike, gradska voda, kuća, kućanstvo sa 6 osoba Filter od keramike, gradska voda, stan, kućanstvo sa 2 osobe
Pročišćavanje vode za piće
Pročišćavanje vode za piće

U ponudi imamo različite vrste filtera i uložaka koji služe za pročišćavanje vode za piće. Filtrirana voda dobra je za vaše zdravlje.

Pročišćivanje bunarske vode
Pročišćivanje bunarske vode

Uređaji namijenjeni kućanstvima sa vlastitim izvorom vode poput bunara, kod kojih se javlja problem visoke koncentracije mangana ili željeza.

Omekšavanje vode
Omekšavanje vode

Omekšava- njem vode učinit ćete vašu kožu mekšom, tuširanje ugodnijim i neutralizirate taloženje kamenca u kućanskim aparatima.

Zdravo tuširanje
Zdravo tuširanje

Filteri za tuš uklanjaju štetne kemikalije iz vode. Klor uzrokuje zdravstvene probleme, a prilikom tuširanja udišemo klor i druge kemikalije.

Pročišćavanje vode za cijelo kućanstvo
Pročišćavanje vode za cijelo kućanstvo

Uređaji koji se koriste za pročišćavanja: kompletne vode, pitke vode, za zaštitu instalacija, bojlera, perilica rublja i suđa...

PROIZVOD DANA
Vrč za pročišćavanje vode Aquaphor Izvor
Vrč za pročišćavanje vode Aquaphor Izvor
Cijena:199,00 KN
Akcija:99,00 KN
Jeste li znali?