Aquaphor je jedan od vodećih proizvođača filtera za pročišćavanje pitke vode u svijetu, a ima tvornice u Rusiji, SAD-u i Estoniji. Dugogodišnje iskustvo i pažnja prema specifičnim problemima pročišćavanja vode u različitim uvjetima isto kao i znanstveni potencijal zaposlenika omogućili su našoj kompaniji da zauzme mjesto tehnološkog lidera na tržištu pročišćavanja vode u domaćinstvu.

  • Više od 1000 zaposlenika brine za razvoj (vlastiti!), proizvodnju i realizaciju ideje u konačnom proizvodu.
  • AQUAPHOR ima 50-tak patenata u različitim zemljama, uključujući SAD, Njemačku, Veliku Britaniju i Rusiju.
  • Danas nudimo naše proizvode za milijune obitelji u više od 20 zemalja.

Svi naši proizvodi razvijeni su u skladu s različitim zahtjevima za pročišćavanje vode što im omogućuje da budu najučinkovitiji na tržištu u čišćenju vodovodne vode bilo gdje u svijetu!

Vrhunska kvaliteta Aquaphorovih proizvoda se postiže kontinuiranim poboljšanjem već postojećih proizvoda i stvaranjem novih. Veliku pažnju posvećujemo razvoju naprednih tehnologija za pročišćavanje vode i metodama njihove primjene i implementacije. U izradi naših filtara koristimo samo najbolje materijale, a kvalitetu proizvoda pratimo u svim fazama njegovog nastanka.

Brinemo o tome da naši kupci uvijek dobiju proizvode vrhunske kvalitete. Moto kompanije je sigurnost potrošača, a naše opredjeljenje potvrđuju i certifikati o sukladnosti s najvišim međunarodnim standardima kvalitete od vodećih nezavisnih organizacija.

  ČESTA PITANJA O FILTRIRANJU VODE - Sve