RJEŠAVANJE SPOROVA

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje. To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

 

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

OPĆI UVJETI POSLOVANJA
INFORMACIJE O SKLAPANJU UGOVORA NA DALJINU

Internet trgovina aquaphor.com.hr je u vlasništvu Nadema d.o.o., Športska 6A, Čakovec. Nadema d.o.o. omogućuje vam korištenje internet trgovine aquaphor.com.hr u skladu s ovim uvjetima korištenja koje se primjenjuju na sve sadržaje i usluge.
Korištenjem internet trgovine aquaphor.com.hr se podrazumijeva da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Napomena:

 • prilikom izbora dobro pogledajte karakteristike proizvoda koji su navedeni u opisu kako biste se uvjerili da upravo ovaj proizvod odgovara Vašim potrebama
 • u slučaju svih dodatnih pitanja kontaktirajte nas telefonski 095 222 1 222 ili elektroničkom poštom info@aquaphor.com.hr

 

Postupak sklapanja ugovora na daljinu – naručivanje

Ovi uvjeti korištenja definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno
reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je Nadema d.o.o., Športska 6A, Čakovec, a Kupac robe je posjetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Putem web shopa Kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja.
Cijene su maloprodajne, s uključenim PDV-om. Valuta je Euro (|).
Roba se naručuje elektronskim obrascem i telefonskim putem. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.
Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznati sve o njemu te ga bolje pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na košaricu i on će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količinu, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku Vaša je košarica vidljiva i dostupna te možete mirno nastaviti pregledavati naš izlog. Po završetku kupnje, vratite se na košaricu i odaberite završi narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu u obliku potvrde narudžbe.
Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, obavijestit će Vas putem emaila ili telefona o mogućnostima isporuke.

 

Cijene i plaćanje

Na stranici aquaphor.com.hr sve navedene cijene su maloprodajne, s uključenim PDV-om.

Plaćanje je moguće izvršiti na sljedeće načine:
1. Plaćanje kreditnim karticama
Visa, MasterCard, Maestro i Diners

Za sigurnost plaćanja i Vaših podataka brine se T-Com Payway, usluga online autorizacije kreditnih kartica T-Com-a. Plaćanje i autorizacija kreditnim karticama odvija se online u stvarnom vremenu. Posebnim sigurnosnim protokolima sustava zaštićeni su svi podaci svih sudionika u procesu kupnje
preko interneta.
Više pročitajte na: www.hrvatskitelekom.hr/poslovni/ict/poslovna-rjesenja/web-shop

2. Internet bankarstvo
Ako prilikom kupnje odaberete način plaćanja „uplatnica/virman“, dobit ćete potvrdu narudžbe sa svim potrebnim podacima za plaćanje virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom ili zatražite ponudu telefonski / e-mailom, po primitku uplate isporučujemo naručenu robu.

3. Pouzećem
Kupac plaća vrijednost robe gotovinom prilikom dostave predstavniku kurirske službe (DPD ili druga kurirska služba). U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

Dostava

Dostavu robe vrši kurirska služba HP, DPD (ili druga) i to isključivo na području Republike Hrvatske. Također je u ponudi isporuka na paketomate HP (Hrvatske pošte). Iznimno, roba može biti isporučena i na neki drugi način.

Cijena dostave ovisi o adresi dostave narudžbe. Cijena dostave uvijek je zasebno prikazana i ispisana na potvrdi narudžbe i na računu. Prodavatelj naplaćuje Kupcu uslugu dostave proizvoda sukladno cjeniku, a u cijenu dostave uključeno je i pakiranje proizvoda. Cijena dostave bit će iskazana Kupcu nakon kompletiranja narudžbe i odabira adrese za dostavu.
Cijene dostave su sljedeće:

 • DPD – dostava na kućnu adresu                                     4,35 €
 • Hrvatska pošta – dostava na kućnu adresu                      4,35 €
 • DPD – dostava na kućnu adresu ZONA 2*                     5,90 €
 • Hrvatska pošta – dostava na kućnu adresu ZONA 2*      5,90 €
 • Hrvatska pošta – PAKETOMAT                                   2,80 €

* Popis mjesta ZONA2 se nalazi u Prilogu 1 uvjeta poslovanja.

Cijene dostave su maloprodajne, s uključenim PDV-om. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.

Dostava robe je besplatna ukoliko Kupac naruči proizvode u vrijednosti većoj od 40,00 €.

Roba će biti dostavljena u roku 2-5 radnih dana od primitka uplate ili narudžbe s pouzećem / kartičnim plaćanjem.

Narudžbe zaprimljene radnim danom do 11:00 sati, u pravilu se otpremaju sa skladišta Prodavatelja isti dan.

Preporuke za preuzimanje pošiljke od dostavljača:

 • ne preuzimajte proizvod ako je ambalaža oštećena, nego dostavljaču skrenite pozornost na oštećenje ambalaže i zatražite da proizvod vrati pošiljatelju, jer se u suprotnom smatra da ste preuzeli proizvod s neoštećenom ambalažom
 • ako je ambalaža neoštećena i preuzeli ste proizvod, pažljivo skinite ambalažu uz što manje oštećivanje jer oštećena ambalaža umanjuje vrijednost proizvoda
 • pregledajte proizvod i ako ima vidljivih oštećenja (na primjer pukotine na proizvodu, nedostajući dijelovi i sl.) što prije nas obavijestite i vratite proizvod bez da ste ga koristili
 • ako proizvod nema vidljivih oštećenja, pregledajte ga (na promjer odgovaraju li dimenzije proizvoda Vašim potrebama, otvaraju li se proizvodi na pravilan način, radi li mehanički brojač ispravno i sl.) i ako niste zadovoljni možete ga vratiti, ali nemojte proizvod koristiti
 • u slučaju svih dodatnih pitanja kontaktirajte nas telefonski 095 222 1 222 ili elektroničkom poštom info@aquaphor.com.hr

 

Jamstvo proizvoda Aquaphor

Prodavatelj se obvezuje isporučiti novi proizvod u originalnom pakiranju za kojeg vrijede jamstveni uvjeti definirani od strane glavnog zastupnika.
Svaki proizvod prati zakonom propisana dokumentacija zajedno sa jamstvenim listom.
Molimo vas da prije upotrebe proizvoda pažljivo pročitate tehničku dokumentaciju i Upute koje su priložene uz proizvod!

 

Kako ostvariti garanciju navedenu u jamstvenom listu?
Proizvođač proizvoda jamči, preko NADEMA d.o.o. Čakovec, kao uvoznika i davatelja
jamstva u Republici Hrvatskoj besplatan popravak istog u skladu s važećim propisima i u skladu s uvjetima opisanim u ovom jamstvenom listu.

 • Kod kupnje proizvoda na koji se odnosi jamstvo kupac uz ispravan račun dobiva jamstveni list ovjeren potpisom i pečatom prodavača na kojem je naveden datum
 • kupovine.
 • Jamstveni rok počinje teći od dana kupnje proizvoda i traje u roku navedenom u jamstvenom listu.
 • Gubitkom računa kupac gubi pravo na garanciju proizvoda. Kupac je također dužan radi reklamacije čuvati kompletnu ambalažu i dijelove proizvoda tijekom prvih 15 dana nakon kupnje.
 • U slučaju neispravnosti ili fizičkog oštećenja proizvoda nastalog prije kupnje, NADEMA d.o.o. Čakovec zamijenit će kupcu reklamirani dio ili kompletan proizvod novim.
 • Nakon isteka jamstvenog roka NADEMA d.o.o. Čakovec će osigurati rezervne dijelove za popravak.
 • NADEMA d.o.o. Čakovec garantira da će proizvod ispravno funkcionirati tijekom jamstvenog roka ako se kupac bude pridržavao uputa za uporabu.

Jamstvo se ne priznaje u sljedećim slučajevima:

 • Ako kupac ne predoči ispravan jamstveni list i račun o kupnji.
 • Ako se kupac nije pridržavao uputa o korištenju proizvoda.
 • Ako je proizvod otvaran, prepravljan ili popravljan od neovlaštene osobe.
 • Ako su kvarovi na proizvodu nastali djelovanjem više sile.
 • Ako se proizvod loše održavao ili bio izložen utjecaju topline (vatre, sunca itd.)
 • Ako su oštećenja nastala u transportu ili slično nakon isporuke.
 • Ako su kvarovi nastali oštećivanjem zbog nepropisane upotrebe ili nepravilnim transportiranjem.
 • Ako je kvar nastao greškom u sustavu na koji je proizvod priključen.
 • Garancija ne pokriva fizička oštećenja nastala nepažnjom i zloupotrebom.
 • Obaveza kupca je da kod kupnje detaljno pregleda proizvod i ustanovi ispravnost.
 • Ovo jamstvo ne mijenja zakonska potrošačka prava važeća u Republici Hrvatskoj u odnosu na ona koja propisuje proizvođač.

Povrati i reklamacije

     Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke koje je proizvod imao u trenutku prijelaza rizika na kupca (u pravilu, trenutak predaje proizvoda potrošaču) i za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na potrošača ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga. Sve reklamacije se rješavaju u skladu s odredbama Zakona o obveznim odnosima i Zakona o zaštiti potrošača.
     Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo da nas kontaktirate što prije.
     Pošaljite nam informacije s brojem računa i opisom reklamacije elektroničkom poštom na aquaphor.hr@gmail.com, kontaktirajte nas telefonski na broj 095 222 1 222, ili preko Aquaphor facebook stranice.
     Poslat ćemo Vam odgovor u primjerenom zakonskom roku te na temelju Vašeg opisa reklamacije predložiti rješenje (zamjena, servis, povrat novca).
     U slučaju zamjene neispravnog proizvoda, prodavatelj šalje kurirskom službom novi/zamjenski proizvod, a kupac treba neispravan proizvod pripremiti za povrat, tako da ga spakira u kartonsku kutiju, te preda dostavljaču koji je donio novi proizvod.
     U slučaju servisa ili povrata novca za neispravni proizvod, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća ga na naše skladište.
     Povrat novca/zamjena za novi proizvod uobičajeno se odrađuje unutar 3-5 radnih dana, a najkasnije tijekom zakonom određenog primjerenog roka.
     Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te Vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

 

Pravo na jednostrani raskid ugovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora, bez
navođenja razloga, u roku od 14 dana od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od
strane potrošača roba predana u posjed.
Kako bi mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora, potrošač mora obavijestiti prodavatelja (Nadema d.o.o.) o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to putem obrasca za jednostrani raskid ugovora ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor, poslane poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom (u kojoj su navedeni ime i prezime, adresa, broj telefona, telefaksa i adresa elektroničke pošte, te ugovor/narudžba koji potrošač raskida).
U slučaju jednostranog raskida ugovora potrošač snosi izravne troškove povrata robe, i dužan je vratiti robu Nadema d.o.o. neoštećenu, bez nepotrebnog odgađanja, putem pružatelja poštanskih usluga, zajedno s računom, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je uputio odluku o jednostranom raskidu ugovora trgovcu.
Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
Nadema d.o.o. dužna je bez odgađanja, a najduže u roku od 14 dana od dana zaprimanja obavijesti potrošača o jednostranom raskidu ugovora, vratiti potrošaču uplaćeni novac, ali ne prije što primi vraćenu robu.
U slučaju da je roba koju potrošač vraća oštećena i nije za daljnju prodaju Prodavatelj nije obvezan
prihvatiti povrat takve robe. U slučaju da je robi rukovanjem potrošača umanjena vrijednost, Prodavatelj ima pravo na razmjerno umanjenje iznosa koji vraća potrošaču.
U slučaju da naručite robu i odbijete ju primiti bez razloga (ambalaža nije oštećena), Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

U nastavku je Obrazac o jednostranom raskidu ugovora.


OBRAZAC O JEDNOSTRANOM RASKIDU UGOVORA

1. Ime, prezime i adresa potrošača ____________________________________

2. Prima:
Nadema d.o.o., Športska 6A, 40000 Čakovec, Hrvatska
Email: info@aquaphor.com.hr
Tel: 095 222 1 222, 095 303 2233

3. Ja ____________________________________________________________

ovim izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor o prodaji

sljedeće robe______________________________________________________,

naručene/primljene dana ____________________________________________

Potpis potrošača (samo ako se ovaj obrazac ispunjava na papiru)_____________

Datum: __________________________________________________________

 

 

 

U slučaju da Kupac zahtijeva povrat novca, potrebno je navesti podaci o bankovnom računu primatelja uplate:
ime, prezime, adresa primatelja uplate kako je evidentirano u banci te IBAN računa.


POPIS MJESTA – ZONA 2
POŠTANSKI BROJ MJESTO GRAD
20000 DUBROVNIK DUBROVNIK
20103 DUBROVNIK DUBROVNIK
20106 DUBROVNIK DUBROVNIK
20107 DUBROVNIK DUBROVNIK
20108 DUBROVNIK DUBROVNIK
20109 DUBROVNIK DUBROVNIK
20205 TOPOLO SLANO
20207 MLINI MLINI
20210 CAVTAT CAVTAT
20213 ČILIPI CAVTAT
20215 GRUDA CAVTAT
20216 DUBRAVKA CAVTAT
20221 KOLOČEP DUBROVNIK
20222 LOPUD DUBROVNIK
20223 ŠIPANJSKA LUKA DUBROVNIK
20224 MARANOVIĆI BABINO POLJE
20225 BABINO POLJE BABINO POLJE
20226 GOVEĐARI BABINO POLJE
20230 STON STON
20232 SLANO SLANO
20235 ZATON VELIKI DUBROVNIK
20236 MOKOŠICA DUBROVNIK
20240 TRPANJ TRPANJ
20242 OSKORUŠNO OREBIĆ
20243 KUNA OREBIĆ
20244 POTOMJE OREBIĆ
20245 TRSTENIK OREBIĆ
20246 JANJINA JANJINA
20247 ŽULJANA STON
20248 PUTNIKOVIĆI STON
20250 OREBIĆ OREBIĆ
20260 KORČULA KORČULA
20263 LUMBARDA LUMBARDA
20264 RAČIŠĆE KORČULA
20267 KUĆIŠTE OREBIĆ
20269 LOVIŠTE OREBIĆ
20270 VELA LUKA VELA LUKA
20271 BLATO BLATO
20272 SMOKVICA SMOKVICA
20273 ČARA KORČULA
20274 PUPNAT KORČULA
20275 ŽRNOVO KORČULA
20278 NOVA SELA KULA NORINSKA
20289 UBLI LASTOVO
20290 LASTOVO LASTOVO
20340 PLOČE PLOČE
20341 KULA NORINSKA KULA NORINSKA
20342 OTRIĆ SEOCI OTRIĆ SEOCI
20343 ROGOTIN PLOČE
20344 KOMIN PLOČE
20345 STAŠEVICA PLOČE
20350 METKOVIĆ METKOVIĆ
20352 VID METKOVIĆ
20353 MLINIŠTE MLINIŠTE
20355 OPUZEN OPUZEN
20356 KLEK KLEK
20357 BLACE BLACE
21400 SUPETAR SUPETAR
21403 SUTIVAN SUTIVAN
21404 LOŽIŠĆA LOŽIŠĆA
21405 MILNA MILNA
21410 POSTIRA POSTIRA
21412 PUČIŠĆA PUČIŠĆA
21413 POVLJA POVLJA
21414 GORNJI HUMAC GORNJI HUMAC
21420 BOL BOL
21423 NEREŽIŠĆA NEREŽIŠĆA
21424 PRAŽNICA PRAŽNICA
21425 SELCA SELCA
21426 SUMARIN SUMARIN
21430 GROHOTE GROHOTE
21432 STOMORSKA STOMORSKA
21450 HVAR HVAR
21454 BRUSJE HVAR
21460 STARI GRAD STARI GRAD
21462 VRBANJ VRBANJ
21463 VRBOSKA VRBOSKA
21465 JELSA JELSA
21466 ZASTRAŽIŠĆE ZASTRAŽIŠĆE
21467 GDINJ GDINJ
21468 BOGOMOLJE BOGOMOLJE
21469 SUĆURAJ SUĆURAJ
21480 VIS VIS
21483 PODŠPILJE KOMIŽA
21485 KOMIŽA KOMIŽA
22232 ZLARIN ŠIBENIK
22233 PRVIĆ LUKA VODICE
22234 PRVIĆ ŠEPURINE VODICE
22235 KAPRIJE ŠIBENIK
22236 ŽIRJE ŠIBENIK
22240 TISNO TISNO
22242 JEZERA JEZERA
22243 MURTER MURTER
22244 BETINA BETINA
23262 PAŠMAN PAŠMAN
23263 ŽDRELAC ŽDRELAC
23264 NEVIĐANE NEVIĐANE
23271 KUKLJICA KUKLJICA
23272 KALI KALI
23273 PREKO PREKO
23274 LUKORAN PREKO
23275 UGLJAN UGLJAN
23281 SALI SALI
23282 ŽMAN ŽMAN
23283 VELA RAVA VELA RAVA
23284 VELI Iž VELI Iž
23285 BRBINJ BRBINJ
23286 BOŽAVA BOŽAVA
23287 VELI RAT VELI RAT
23291 SESTRUNJ SESTRUNJ
23292 MOLAT MOLAT
23293 IST IST
23294 PREMUDA PREMUDA
23295 SILBA SILBA
23296 OLIB OLIB
51280 RAB RAB
51281 LOPAR RAB
51542 OSOR MALI LOŠINJ
51550 MALI LOŠINJ MALI LOŠINJ
51551 VELI LOŠINJ MALI LOŠINJ
51552 ILOVIK MALI LOŠINJ
51553 MALI LOŠINJ MALI LOŠINJ
51554 NEREZINE MALI LOŠINJ
51556 MARTINŠĆICA CRES
51557 CRES CRES
51561 SUSAK MALI LOŠINJ
51562 UNIJE MALI LOŠINJ
51564 ĆUNSKI MALI LOŠINJ

 

Izjava o ograničenju odgovornosti

NADEMA d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost informacija ili bilo kakve greške na ovoj internet stranici.

Naš je cilj da te informacije budu pravovremene i točne te se zato sadržaj na ovoj internet stranici stalno unapređuje i podložan je promjenama.

Također ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen direktno ili indirektno korištenjem ovih web stranica.

Korisnik je suglasan da niti jedan zaposlenik tvrtke NADEMA d.o.o., kao niti bilo koja druga osoba ili tvrtka koja je sudjelovala u izradi ovih stranica ne može biti odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak prema drugim osobama ili tvrtkama proizašlim korištenjem ove internet stranice.

Na ovoj internet stranici se mogu nalaziti linkovi na druge internet stranice. Korisnik ih može posjetiti na vlastitu odgovornost. NADEMA d.o.o. ne odgovara za sadržaj na vanjskim internet stranicama.

 

Izjava o sigurnosti

Izjava o sigurnosti

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

 

Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo Vaše informacije podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo Vaše podatke:

Pružanje informacija Google Inc.
Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Računovodstvo
Podijelimo podatke s našim računovođama za porezne svrhe. Na primjer, dijelimo fakture koje izdajemo i primamo kod naših računovođa u svrhu popunjavanja poreznih prijava i računa na kraju godine.

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime i e-mail.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem obrasca za recenziju su: ime i prezime i e-mail.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem Vaše prijave na newsletter su: e-mail adresa.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracijskog obrasca i obrasca za kupovinu: ime i prezime, tvrtka. ulica i kućni broj, grad ili naselje, država, poštanski broj, telefon, e-mail.

Recenzije - služe za unos vašeg mišljenja o proizvodu. Drugim korisnicima bit će vidljivo samo vaše ime ili inicijali koje upišete, vaše prezime neće biti vidljivo. Unesena e-mail adresa potrebna je isključivo kao zaštita od spama i ne koristi se za slanje newslettera niti bilo kakvih drugih promidžbenih materijala.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

 • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
 • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
 • pravo na prenosivost podataka
 • pravo na povlačenje privole
 • pravo na podnošenje prigovora
 • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
 • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj web stranici. Također nas možete konktatirati i telefonom koji je naveden na web stranici ili putem slanja pošte na našu adresu koja je navedena na web stranici.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u EU.

 

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na stranice internet trgovine aquaphor.com.hr!
Internet trgovina aquaphor.com.hr je u vlasništvu Nadema d.o.o., Športska 6A, Čakovec. Nadema d.o.o. omogućuje vam korištenje internet trgovine aquaphor.com.hr u skladu s ovim uvjetima korištenja koje se primjenjuju na sve sadržaje i usluge.
Korištenjem internet trgovine aquaphor.com.hr se podrazumijeva da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

 

Kolačići - cookies

Korištenje kolačića (cookies)

Ova Internet stranica te njezine on-line usluge koristite kolačiće radi poboljšanja usluga.
Odluka o dopuštanju korištenja kolačića na Internet stranici u potpunosti je vaša. Treba napomenuti da Internet stranica funkcionira optimalno samo ako je omogućeno korištenje kolačića.

Što su kolačići?

Kolačići (cookies) su male datoteke koje Vaš preglednik sprema na disk prilikom posjete naše Internet stranice. To omogućuje našoj web stranici da prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite, kako bi vam sukladno tome ponudili personalizirano iskustvo prilikom vašeg surfanja. Kolačići nisu usmjereni na špijuniranje korisnika i ne slijede sve što korisnik radi te nisu zlonamjerni kod ili virus. Također kolačići nisu povezani s neželjenim porukama ili spamom, ne mogu spremiti lozinku i nisu namijenjeni isključivo za reklame ili oglašavanje. Informacije poput Vašeg imena ili e-mail adrese neće biti spremljene - web stranice ne mogu pristupiti vašim osobnim informacijama i datotekama na Vašem računalu.

Da bi „kolačiće“ mogli koristiti sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama, Zakonu o zaštiti osobnih podataka, Direktivama EU 2002/58/EZ i 95/46/EZ te GDPR direktivi, treba nam vaša privola.

Vrste kolačića

 • Kolačići sesije i Trajni kolačići
  • Kolačići sesije (session cookies) su privremeni kolačići koji istječu nakon što napustite web stranicu. Ti kolačići su obvezni za pravilan rad određenih aplikacija ili funkcionalnosti na ovoj Stranici.
  • Trajni kolačići (persistent cookies) se koriste radi poboljšanja iskustva naših korisnika (npr. pamćenje detalja prijave, tako da ih ne morate upisati svaki put kada possjetite web stranicu). Ti kolačići ostaju u kolačić datoteci Vašeg preglednika duže vrijeme. Taj vremenski period ovisit će o izboru postavki na Vašem Internet pregledniku. Trajni kolačići omogućuju da se podaci prenesu na web server svaki put kada posjetite stranicu.
 • Kolačići prve i treće strane
  • Kolačići prve strane (first-party cookies) - izdaje ih ova Internet stranica. Ovi kolačići služe za pravilan rad web stranice te za pamćenje Vaših preferenci na web stranici.
  • Kolačići treće strane (third-party cookies) su kolačići koji su postavljeni od strane druge web stranice ili usluge kao što je npr. YouTube. Nemamo pristup ni kontrolu nad ovim kolačićima. Trebate se konzultirati sa odgovarajućim pravilima o privatnosti tih trećih strana. Ako se nalazite u Europskoj uniji možete saznati više o tome kako treće strane koriste ove vrste kolačića na sljedećem linku: http://www.youronlinechoices.eu/.
 • Neophodni i ostali kolačići
  • Neophodni kolačići su neophodni za rad naše web stranice i korištenje njegovih značajki i / ili usluga. Na primjer, omogućuju vam navigaciju po web stranici i mogućnost prijave u sigurna područja. Korištenjem ove Internet stranice automatski dajete privolu na uporabu neophodnih kolačića bez kojih web stranica ne može funkcionirati. To su PHPSESSID kolačići i _exp kolačići.
  • Kolačići za performanse prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu, na primjer, na koje stranice posjetitelji najčešće dolaze i ako dobiju poruke o pogreškama sa tih stranica. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke koji identificiraju posjetitelja. Sve informacije koje prikupljaju ovi kolačići su anonimne. Koriste se samo za poboljšanje funkcioniranja ove web stranice.
  • Funkcionalni kolačići omogućuju našoj web stranici da pamti odabire i prilagodbe koje ste napravili tijekom posjeta i pružaju poboljšane osobne značajke. Na primjer, pamćenje promjena jezičnih postavki ili preferencije valute. Također se mogu koristiti kako bi se omogućilo trećim stranama kako bi pružili alate za društveno dijeljenje i zapamtili vaše željene usluge dijeljenja.
  • Marketing kolačići se koriste za praćenje posjetitelja preko web stranice. Svrha im je prikazati oglase koji su vama relevantni i zanimljivi, a time i više vrijedni za izdavače i oglašavače trećih strana.

Kolačići koji se koriste na ovoj Internet stranici:

 • PHPSESSID
  • Kolačići s imenom PHPSESSID sadrže samo referencu na sesiju pohranjenu na web poslužitelju. Nijedan podatak nije pohranjen u korisnikovom pregledniku i ovaj kolačić može se koristiti samo na trenutnoj web stranici.
  • Kolačići prve strane - Ova internet stranica
  • Sesijski kolačić
 • cc_cookie_accept
  • Kolačić koji se koristi za pamćenje postavki korisnika - prihvaćanje korištenja svih kolačića na ovoj internet stranici. Ovaj kolačić zna samo vaše zadnje postavke kolačića i ne odražava trenutačno stanje kolačića u vašem pregledniku.
  • Kolačići prve strane - Ova internet stranica
  • Sesijski / Trajni kolačić (ako ne prihvatite sve kolačiće onda je Sesijski kolačić, u suprotnom je Trajni kolačić sa trajanjem od 1 godine)
 • cc_cookie_decline
  • Kolačić koji se koristi za pamćenje postavki korisnika - prihvaćanje korištenja samo neophodnih kolačića na ovoj internet stranici. Ovaj kolačić zna samo vaše zadnje postavke kolačića i ne odražava trenutačno stanje kolačića u vašem pregledniku.
  • Kolačići prve strane - Ova internet stranica
  • Sesijski / Trajni kolačić (ako prihvatite sve kolačiće onda je Sesijski kolačić, u suprotnom je Trajni kolačić sa trajanjem od 1 godine)
 • exp_last_visit (1 godina), exp_last_activity (1 godina), exp_tracker (sesijski), exp_csrf_token (sesijski)
  • Razni kolačići koji počinju sa 'exp_'. To su kolačići postavljeni od strane našeg sustava za upravljanje sadržajem i sadrže podatke kao što su: kad ste posljednji put posjetili našu web stranicu, prethodne stranice koje ste pogledali, duljina sesije za prijavljenog korisnika, ID sesije... Ovim kolačićima se ne prikupljaju Vaši osobni podaci, oni se koriste samo za osnovnu funkcionalnost internet stranice. 'exp_last_visit' i 'exp_last_activity' pohranjuju samo informaciju datum/vrijeme vašeg posjeta. 'exp_tracker' prati zadnje 2 stranice koje ste posjetili tako da vas, ako je potrebno, možemo vratiti natrag na odgovarajuće stranice. 'exp_csrf_token' se koristi kod slanja formi na stranici, to je jedinstveni i nasumični niz brojeva i slova koji štite našu web stranicu od neželjene pošte.
  • Kolačići prve strane - Ova internet stranica
  • exp_csrf_token i exp_tracker su sesijski kolačići, ostalo su trajni kolačići
  • exp_limited trajanje 12h, ne prikuplja osobne podatke, služi samo za provjeru izdvojene novosti
  • exp_cart trajanje 24h, ne prikuplja osobne podatke, služi samo za identifikacijski broj vaše košarice
 • __atuvc (1 godina), __atuvs (30 minuta), __atssc (1 godina)
  • Ova web stranica koristi AddThis, pružatelja usluga socijalnih dodataka i usluga web analize koje nudi Add This, Inc. ("AddThis"). AddThis koristi kolačiće kako bi vam omogućio dijeljenje sadržaja putem društvenih medija. Kada koristite alate za dijeljenje sadržaja na našoj web stranici AddThis također prikuplja podatke o tome što se dijeli, kada i kako. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove web stranice (uključujući vašu IP adresu) prenose se na AddThis poslužitelj i pohranjuju se tamo. AddThis će koristiti ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice i sastavio izvješća o aktivnostima na web stranici za operatore web stranice. AddThis može prenijeti te podatke trećim stranama, ako je to propisano zakonom ili ako treće strane obrađuju podatke u ime AddThis. AddThis također može koristiti podatke koji nisu osobni podaci o posjetima naše web stranice u cilju pružanja usluge ciljanim oglašavanjem. Pogledajte AddThis Pravila o privatnosti na sljedećem linku: http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy. Na stranici http://www.addthis.com/privacy/opt-out možete isključiti prikupljanje Vaših podataka za mrežno oglašavanje temeljeno na ponašanju.
  • addthis.com: ssc, cw_id, mus, uid, sshs, ssh, _ga, _gid, ssc, uvc, ouid, notice_preferences, notice_gdpr_prefs, na_tc, loc, na_id
   facebook.com: sb, datr, locale, wd, fr
   pinterest.com: _auth, _pinterest_cm, _pinterest_sess
   linkedin.com: _lipt, liap, lang, lidc, bcookie, _guid, _ga, sdsc, li_at, JSESSIONID, bscookie, sl, share_setting, visit
   ova internet stranica: __atuvc (1 godina), __atuvs (30 minuta), __atssc (1 godina)
  • Trajni kolačići
 • _ga (2 godine), _gid (1 dan), _gat (1 minuta), AMP_TOKEN (30 sekundi - 1 godina), _gac (3 mjeseca), __utma (2 godine), __utmb (30 minuta), __utmc (sesijski), __utmt (10 minuta), __utmz (6 mjeseci)
  • Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc. ("Google"). Koristimo način intergracije koji anonimizira vašu IP adresu. Google Analytics koristi kolačiće za analizu vašeg korištenja web stranice. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove web stranice (uključujući vašu IP adresu) prenose se i pohranjuju na Google poslužitelju u Sjedinjenim Američkim Državama. Google koristi ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice, pružajući izvješća o aktivnostima na web stranici za operatore web stranice. Google može prenijeti te podatke trećim stranama, ako to zahtijeva zakon ili ako treće strane obrade podatke u ime Googlea. Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje Google posjeduje. Pogledajte Google Pravila o privatnosti na sljedećem linku: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html. Google je razvio dodatak za preglednik kojim možete spriječiti korištenje vaših podataka za Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, dc.js). Možete ga preuzeti ovdje: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • Kolačići prve strane - Ova internet stranica
  • Trajni kolačići
 • __ncuid (1 godina)
  • Ova web stranica koristi DoubleClick, tvrtku za posluživanje oglasa u vlasništvu tvrtke Google Inc ("Google"). DoubleClick koristi kolačiće za prilagodbu oglasa vašim interesima za pregledavanje. Informacije koje generira kolačić o vašem korištenju naših web stranica (uključujući vašu IP adresu) prenose se na poslužitelj i pohranjuju. Ove se informacije upotrebljavaju za nagađanje vaših interesa da bi vam poslužili ciljano oglašavanje. Pogledajte pravila privatnosti usluge DoubleClick na sljedećem linku: https://policies.google.com/privacy?hl=en. Na sljedećem linku možete isključiti prikupljanje Vaših podataka za personalizirano mrežno oglašavanje https://adssettings.google.com/anonymous?hl=en.
  • doubleclick.net: DSID, IDE
   ova internet stranica: __ncuid (1 godina)
  • Trajni kolačići
 • CONSENT, PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, _ga
  • Ova web stranica koristi YouTube, servis za pohranu i pregledavanje video dokumenata. Koristimo YouTube način implementacije videa za veću privatnost, u kojem YouTube neće pohranjivati podatke o posjetiteljima osim ako pokrenu reprodukciju videozapisa. Pogledajte pravila privatnosti YouTube servisa na sljedećem linku: https://www.youtube.com/static?template=privacy_guidelines
  • Kolačići treće strane - YouTube
  • Trajni kolačići
 • __cfduid Kolačić povezan s web-lokacijama pomoću usluge CloudFlare, koji se koristi za ubrzavanje vremena učitavanja stranice. Ne sadrži podatke o korisničkoj identifikaciji.
  • _biz_flagsA Optimizirano treća strana - Kolačići se upotrebljavaju za pamćenje postavki korisnika, kao i za provjeru autentičnosti i analitike.
  • _biz_nA Optimizirano treća strana - Kolačići se upotrebljavaju za pamćenje postavki korisnika, kao i za provjeru autentičnosti i analitike.
  • _biz_pendingA Optimizirano treća strana - Kolačići se upotrebljavaju za pamćenje postavki korisnika, kao i za provjeru autentičnosti i analitike.
  • _biz_uid Optimizirano treća strana - Kolačići se upotrebljavaju za pamćenje postavki korisnika, kao i za provjeru autentičnosti i analitike.
  • optimizelyBuckets  Kolačić treće strane postavljen je pomoću tablice Optimizacija optimizacije web mjesta. Koristi se za pohranu inačica stranice dodijeljene korisniku za testiranje A / B izvedbe kako bi se osiguralo da korisnik dobije dosljedno iskustvo treće strane
  • optimizelyEndUserId Kolačić treće strane postavljen je pomoću tablice Optimizacija optimizacije web mjesta. Taj je kolačić jedinstveni identifikator korisnika
  • optimizelySegments Kolačić treće strane

Kako prihvatiti ili odbiti kolačiće

Uvijek možete blokirati upotrebu nekih ili svih kolačića koje koristimo na našoj web stranici, no to može utjecati na njenu funkcionalnost.

Okvir za postavke kolačića nalazi se na dnu ove stranice. Nakon odabira postavki, u svakom trenutku možete resetirati postavke kolačića također na dnu ove stranice.

Dodatno možete prihvatiti ili odbiti neke ili sve kolačiće prilagođavanjem postavki Vašeg preglednika. Na sljedećim linkovima možete pronaći informacije o tome kako promijeniti postavke za neke od najčešće korištenih web preglednika: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer, Apple Safari, Opera. Neki preglednici Vam omogućuju surfanje u "anonimnom" načinu rada, ograničavajući količinu podataka postavljenih na vašem računalu i automatsko brisanje trajnih kolačića postavljenih na vaš uređaj kada završite sesiju pregledavanja. Postoje i mnoge aplikacije trećih strana koje možete dodati u preglednik da biste blokirali ili upravljali kolačićima. Možete i izbrisati kolačiće koji su prethodno bili postavljeni u vaš preglednik tako da odaberete opciju za brisanje povijesti pregledavanja i pritom uključite i opciju brisanja kolačića. Detaljnije informacije o kolačićima i podešavanje postavki preglednika možete pronaći na stranici www.allaboutcookies.org.