Vrčevi za pročišćavanje vode koriste se već duži niz godina. Za korištenje vrča nije potreban priključak na vodovod, on zauzima malo mjesta u kuhinji i uljepšava njezin interijer. Vrčevi su jako jednostavni za uporabu i ne zahtijevaju kontrolu rada od strane čovjeka. Način pročišćavanje vode je sljedeći: napunite ulazni spremnik vodom i pričekate da se ona  prelije pod utjecajem gravitacije iz gornjeg dijela vrča u donji, a pri tome prođe kroz filtracijski uložak. Vrč je prikladan za korištenje kod kuće, u uredu, na vikendu, možete ga ponijeti na ljetovanje, zimovanje, bilo gdje.

Aquaphor ima u ponudi brojne modele vrčeva, a koje se razlikuju po dizajnu, zapremnini, korištenom filtracijskom ulošku i načinu kontrole njegove potrošnje. Svi modeli su proizvedeni od visokokvalitetne, ekološki prihvatljive plastike namijenjene za prehranu.

Filtracijski ulošci koje je razvio Aquaphor kompatibilni su sa svim vrčevima drugih proizvođača (Brita, Laica i druge). Aquaphor zamjenski ulošci se sastoje od visoko kvalitetnog aktivnog ugljena proizvedenog od ljuske kokosa, ionskog izmjenjivača i jedinstvenog patentiranog vlakna Aqualen s mikro kristalima srebra. Izvanredne karakteristike Aquaphor proizvoda temelje se na optimalnom načinu miješanja granuliranih i vlaknastih sorbenata.

Voda pročišćena filtrima Aquaphor preporučena je za pripremu dječje hrane kod kuće. Aquaphor vrčevi su izvor čiste i ukusne osvježavajuće vode. Aquaphor – stvoren za piće!

Zamjenski filter uložak VRČ
B100-15 (170 litara) STANDARD,IDEAL, LINE
B100-25 (170 litara) Maxfor AGAT
B100-5 (300 litara) GRATIS, GARRY

Kupite i povezane proizvode:

Prethodni
  Aqualen
  Kako pročistiti vodu i poboljšati zdravlje - Sve